Associació de Fibrosi Quística | Fisioteràpia 2019
54799
post-template-default,single,single-post,postid-54799,single-format-standard,eltd-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,borderland-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,grid_1200,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Fisioteràpia 2019

A partir del 15 de gener de 2019 començarem de nou el servei de fisioteràpia respiratòria a domicili a Castelló, València i Alacant.

Per a sol·licitar-ho és imprescindible emplenar el formulari punxant ací abans del 10 de gener.

En què consisteix el programa?

 

La fisioteràpia és un dels pilars bàsics del tractament de la *FQ i necessita estar en contínua revisió, per a actualitzar les tècniques i adaptar-les a les necessitats i capacitats pròpies de cada edat i cada context particular.

El programa és gratuït i consisteix que un/una fisioterapeuta especialitzat/a en FQ acudeix al vostre domicili per a ensenyar tècniques de fisioteràpia respiratòria de manera individualitzada, augmentant la qualitat i efectivitat del tractament, a més de fomentar l’autonomia i l’hàbit diari de la fisioteràpia.

És un servei de suport i formació a domicili amb l’objectiu de:

Ensenyar les tècniques de tractament més adequades a cada cas.
Fomentar l’autonomia i l’hàbit diari de la fisioteràpia.

Qui pot sol·licitar-ho?

 

Poden sol·licitar-ho persones amb FQ o familiars de tota la Comunitat Valenciana que vulguen continuar aprenent i millorant la seua fisioteràpia diària.

És requisit imprescindible estar registrat com a soci/a.

Si encara no eres soci pots fer-ho prement ací.

El programa es desenvolupa en tot el territori de la Comunitat Valenciana i és un suport molt important punt per a les famílies amb xiquets i xiquetes xicotets que estan aprenent des de zero, com per als adults amb FQ que coneixen tècniques de fa anys però volen actualitzar o ampliar els seus *conocimentos amb noves tècniques.

Tant si fa poc que has rebut el diagnòstic de FQ, com si fa molt temps que no et recicles en les noves tècniques, et recomanem que sol·licites el servei de fisioteràpia domiciliària.

Quines són les normes?

 

Per a cancel·lar una visita és necessari avisar com a mínim 24 h abans. Si això no es compleix la visita no podrà ser ajornada ni recuperada d’una altra manera.
Atés que els fisioterapeutes han d’organitzar una agenda molt complicada i visitar en poblacions molt diferents, preguem flexibilitat i tolerància a l’hora d’establir l’horari de visites.
És necessària la presència de l’o els adults encarregats de la fisioteràpia en el cas de menors de 12 anys. Per als majors de 13 anys aconsellem que els pares/mares no estiguen presents de forma directa amb la finalitat d’afavorir l’autonomia de els/as joves, excepte altres indicacions del Fisioterapeuta.
Es col·labora amb 6 € per cada mes en què s’ha rebut fisioteràpia, en concepte de col·laboració amb el material i altres recursos tècnics del programa. El pagament es realitzarà semestralment i us avisarem prèviament a través del correu electrònic.
Des de la Federació Espanyola de FQ us enviaran al vostre correu un qüestionari de valoració del programa. És molt important que ho empleneu per a conéixer la vostra valoració i perquè és requisit imprescindible per a sol·licitar noves ajudes econòmiques.
Si es cancel·len més de dues sessions podrà considerar-se abandó del programa.
Cada sessió de fisioteràpia té un cost de 56 € pel que esperem que pugueu aprofitar-les al màxim amb les menors distraccions possibles.
Esperem que poseu tots els vostres recursos  per a realitzar la fisioteràpia també quan no estiga el fisioterapeuta. Si teniu alguna dificultat podreu demanar ajuda al vostre fisioterapeuta per a poder millorar la freqüència o la manera de realització.

Sense Comentaris

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.