Associació de Fibrosi Quística | ESPECTACLE DE MÀGIA BENÈFIC.
54559
post-template-default,single,single-post,postid-54559,single-format-standard,eltd-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,borderland-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,grid_1200,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

ESPECTACLE DE MÀGIA BENÈFIC.

Tenim una fantàstica proposta per a passar una vesprada de Nadal en família i ajudar l’Associació de Fibrosi Quística de la Comunitat Valenciana!

L’espectacle de màgia més màgic, amb mags de la talla de Samuel Pons, Pando el Mag i Mag Barral.

Serà un espectacle únic i molt divertit, a càrrec d’aquests grans artistes que faran la seua màgia altruistament per a ajudar les persones amb Fibrosi Quística de la Comunitat Valenciana.

 

També comptarem amb l’ajuda de les youtubers d’El Mundo de Mia i el suport de Escuelas San José-Jesuitas de València.

No us ho podeu perdre!!

Serà el diumenge 23 de desembre a les 18.00 hores a les Escoles sant José- Jesuïtes de València. Tens el  mapa ACÍ

Les entrades són limitades i pots traure-les amb antelació a través de servientradas  punxant ACÍ.

L’entrada d’adult són 10€ i la infantil 8€. Tots els diners recaptats es destinaràn  als projectes de l’Associació, com el projecte de fisioteràpia domiciliària, exercici físic, suport psicològic i social, dirigits a millorar la qualitat de vida de les persones amb Fibrosi Quística i les seues famílies.

Si vols col·laborar també pots fer-ho a través de la FILA ZERO en el nombre de compte de l’Associació LA CAIXA IBAN ES25 2100-2913-33-0200109069 (indicant “fila zero” en el concepte), o a través del botó donar de la nostra pàgina web www.fqvalenciana.com

 

Us esperem!

Sense Comentaris

Ho sentim, en este moment no es pot fer comentaris