Associació de Fibrosi Quística | Benicarló celebrarà el tercer ExpoClick a benefici de l’Associació de Fibrosi Quística de la Comunitat Valenciana.
57036
post-template-default,single,single-post,postid-57036,single-format-standard,eltd-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,borderland-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,grid_1200,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Benicarló celebrarà el tercer ExpoClick a benefici de l’Associació de Fibrosi Quística de la Comunitat Valenciana.

Un any més l’exposició de ExpoClick Bló que tindrà lloc els dies 23,24 i 25 de juliol en el Magatzem de la Mar de Benicarló es realitzarà a benefici de l’Associació de Fibrosi Quística de la CV.

La mostra arribarà a Benicarló de la mà del jove benicarlando Cristian Arín, que des de fa cinc anys capitaneja el projecte El Joc de la Vida, una sèrie d’exposicions fotogràfiques i de diorames que tenen els clics com a protagonistes absoluts.
A més en l’exposició també es compartiran infografies per a conéixer una mica més la Fibrosi Quística i en l’exposició hi haurà una taula on podràs col·laborar amb la FQ i rebre tota la informació sobre aquesta malaltia de baixa prevalença.

Aprofitem aquestes línies per a agrair una vegada més a l’Ajuntament de Benicarló i El Joc de la Vida i als comerços de Benicarló la seua col·laboració i sensibilització sobre la Fibrosi Quística.

Sense Comentaris

Ho sentim, en este moment no es pot fer comentaris