Associació de Fibrosi Quística | Grup de suport de pares i mares.
57021
post-template-default,single,single-post,postid-57021,single-format-standard,eltd-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,borderland-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,grid_1200,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Grup de suport de pares i mares.

Us convidem a que conegueu una mica més el grup de suport de pares i mares de la nostra Associació, i a unir-vos si penseu que pot ser interessant per a vosaltres i vosaltres.

El grup és un espai de trobada per a posar en comú qüestions del dia a dia amb la FQ, en el sentit més ampli: preocupacions, alegries, informació, dubtes…

Participar en el grup permet compartir experiències, adonar-se de les pròpies necessitats, entendre que cal cuidar-se a un mateix i descobrir que quasi tot el que creiem que només ens passa a nosaltres els ha passat o els està passant a uns altres. És un espai on hi ha respecte, franquesa i confidencialitat, i on tothom es pot expressar amb llibertat.

NO és un grup de teràpia, encara que està dinamitzat per la psicòloga, amb el suport de la treballadora social i els fisioterapeutes, però els protagonistes sou vosaltres, que sou els que proposeu de quins temes voleu parlar o què voleu compartir. Es tracta de crear un espai de confiança en el qual donar i rebre suport.

És un grup obert i ens reunim cada dos mesos a través de videoconferència per la plataforma Zoom. Sempre ens reunim el segon dijous dels mesos imparells a les 18:30h, així que la pròxima reunió serà el dijous 8 de juliol a les 18:30h.
Si vols assistir pots demanar una enllaç per a connectar-te enviant un correu a Beatriz a psicologia@fqvalenciana.com.

Sense Comentaris

Ho sentim, en este moment no es pot fer comentaris