Associació de Fibrosi Quística | L’Associació de Fibrosi Quística de la Comunitat Valenciana rep el ‘Reconeixement a la gestió i al Compromís Social’ de Fundació Develop
56055
post-template-default,single,single-post,postid-56055,single-format-standard,eltd-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,borderland-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,grid_1200,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

L’Associació de Fibrosi Quística de la Comunitat Valenciana rep el ‘Reconeixement a la gestió i al Compromís Social’ de Fundació Develop

El Segell de “Reconeixement a la gestió i al Compromís Social” és una proposta de estàndards per nivells per a les Organitzacions Socials, creat l’any 2012 per la Fundació Grup Develop juntament amb les Organitzacions socials amb més experiència en gestió  i el suport de les entitats de certificació amb més prestigi, Bureau Veritas i experts en el model EFQM del CLUB D’EXCEL·LÈNCIA EN GESTIÓ.

 

El mes de novembre passat l’Associació de Fibrosi Quística de la Comunitat Valenciana vam recollir el Segell 1 Estrella a la Gestió i al Compromís Social, avaluat per la Fundació Grup Develop i emés per Bureau Veritas. Aquest certificat reconeix el treball de la nostra Associació sota uns estàndards de qualitat i una metodologia procedimentada. Posa de manifest el nostre compromís amb una gestió transparent i orientada a l’excel·lència.

El treball realitzat per a aconseguir-lo va implicar l’anàlisi de la nostra organització i l’avaluació dels processos per a la identificació i implementació de millores. Tot això ens ha permés incorporar un sistema de gestió adaptat a les característiques pròpies de les organitzacions sense ànim de lucre, treballant aspectes com els principis i valors, la transparència, el pla estratègic, i el bon govern o la participació de les persones beneficiàries, entre altres aspectes essencials per a aconseguir que la AFQCV siga una organització centrada en la millora contínua.

“Qualitat és sobretot una manera de treballar en la que tots els grups d’interés, especialment les persones amb FQ i els seus familiars, aprenen, practiquen, participen i fomenten la millora contínua, fent possible el compliment de la seua Missió”.

D’altra banda, de cara a entitats finançadores, aquest certificat avala la nostra capacitat de treball sobre la base de sistemes de gestió de qualitat, és un valor agregat de credibilitat i confiança davant possibles col·laboradors, i tot això s’ha aconseguit amb el treball de totes les persones que conformen l’Associació, per la qual cosa ens sentim molt orgullosos/es del resultat obtingut.

Aquest certificat té una validesa de dos anys pel que continuarem treballant per a consolidar en els resultats obtinguts i anar avançant en els estàndards de qualitat.

Sense Comentaris

Ho sentim, en este moment no es pot fer comentaris