Associació de Fibrosi Quística | EL NOU PROGRAMA DE FISIOTERÀPIA EN 2020
56128
post-template-default,single,single-post,postid-56128,single-format-standard,eltd-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,borderland-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,grid_1200,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

EL NOU PROGRAMA DE FISIOTERÀPIA EN 2020

Us presentem el nou format del programa de fisioteràpia a domicili que desenvoluparem a la Comunitat Valenciana al llarg de 2020 i amb el qual esperem oferir un servei més complet.

Per a aquest nou any tenim previst realitzar canvis en el programa de fisioteràpia domiciliària que iniciem en la dècada dels 90 per a actualitzar-lo a les necessitats actuals.

En 2020 començarem amb el PROGRAMA FORMATIU DE FISIOTERÀPIA en el domicili (“programa d’atenció sociosanitària“), per a persones amb FQ i les seues famílies en el cas dels xiquets i xiquetes. Aquest programa el realitzarem a través de fons de la FEFQ i tindrà una duració limitada d’uns 5 mesos, en el qual es realitzaran sessions individualitzades de fisioteràpia amb una freqüència de 1-2 sessions al mes, depenent del cas. Es formarà en les tècniques de fisioteràpia més adequades segons l’edat i les circumstàncies particulars amb el  objectiu que cada persona o família aconseguisca els recursos necessaris per a realitzar la fisioteràpia de manera autònoma, guanyant en el coneixement de diferents recursos tècnics, adherència al tractament i hàbits de vida saludable.

Cada província tindrà uns dies assignats per a la realització de les sessions en el domicili, respectant l’horari escolar o laboral, i cada usuari haurà d’adaptar-se a aquest dia.

Qualsevol persona amb FQ pot sol·licitar la inscripció encara que està especialment indicat per a les famílies que comencen a realitzar la fisioteràpia recentment, persones amb FQ que no han reciclat les tècniques en els últims anys, o que canvien de cicle vital i necessiten adaptar noves tècniques a les noves capacitats o necessitats que sorgeixen amb l’edat.

Pots inscriure’t a través del següent enllaç, abans del 27 de gener.

INSCRIPCIÓ PROGRAMA FORMATIU FISIOTERAPIA

Paral·lelament i durant tot l’any, es realitzarà un PROGRAMA ASSISTENCIAL a través de la AFQCV per a atendre aquelles persones que durant l’any puguen necessitar un reforç de fisioteràpia, ja siga per estar passant un procés infecciós, dificultats en l’adherència al tractament, canvis del cicle vital… o qualsevol altra necessitat que requerisca l’atenció del fisioterapeuta. La freqüència i duració de les sessions s’ajustarà als objectius marcats per a cada cas. També durant tot l’any es programaran tallers formatius per a diferents grups d’edat, assistència telefònica per a dubtes que puguen sorgir respecte al tractament de fisioteràpia, neteja d’aerosols i altres qüestions. Aquest programa ASSISTENCIAL podrà ser sol·licitat en qualsevol moment a través de l’Associació.

Tot canvi implica pèrdues i guanys i requereix d’un període d’adaptació en el qual tots podem aportar alguna cosa per a ajustar el programa de manera que puguem oferir un servei més complet i ajustat a la nova dècada.

Si et sorgeixen dubtes pots consultar-nos en l’Associació 96 356 76 16  ps-valencia@hotmail.com

Sense Comentaris

Ho sentim, en este moment no es pot fer comentaris