Associació de Fibrosi Quística | Adolescència, família i FQ: Un viatge familiar de la dependència a l’autonomia. Taller per a pares i mares.
55829
post-template-default,single,single-post,postid-55829,single-format-standard,eltd-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,borderland-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,grid_1200,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Adolescència, família i FQ: Un viatge familiar de la dependència a l’autonomia. Taller per a pares i mares.

Us convidem a assistir al taller Adolescència, família i FQ: Un viatge de la dependència a l’autonomia.

El taller està dirigit a pares i mares d’adolescents amb Fibrosi Quística.

DATA: Dissabte 5 octubre.

HORARI: de 10:00h a 13:00h

LLOC: Asociació FQ Comunitat Valenciana.

C/ Explorador Andres 4-10 Valencia

IMPARTEIX: Beatriz Monfort. Psicóloga Asociació FQ Comunitat Valenciana.

La inscripció és gratuïta i pots realitzar-la a través del següent enllaç:  INSCRIPCIÓ

Les places són limitades i tindran prioritat per ordre d’inscripció.

L’adolescència és una etapa de canvis i creixement en tots els nivells.  Suposa un desafiament per a tota la família que emprén  un viatge ple de pujades i baixades, per a passar  de la dependència del món infantil a l’autonomia de l’adult.  Els adolescents amb Fibrosi Quística, a més de necessitar diferenciar-se dels seus pares i descobrir la seua pròpia manera de ser en el món, (com qualsevol adolescent), també necessiten trobar la seua pròpia manera de viure la FQ i afrontar els nous reptes que sorgeixen associats a la malaltia en aquest període.

Mitjançant aquest taller volem oferir eines pràctiques que ajuden els pares i mares a adaptar-se i acompanyar al fill/a en aquest camí cap a la vida adulta, amb les peculiaritats de la FQ.
Els continguts del taller s’adaptaran a les característiques dels assistents i tractaran aspectes relacionats amb les necessitats de l’adolescent amb FQ i la família, cóm afavorir la cooperació i l’adherència al tractament, aspectes sobre comunicació i altres temes que puguen ser d´interes per a ajudar les famílies a transitar aquest període amb paciència i flexibilitat.

Us esperem!

Sense Comentaris

Ho sentim, en este moment no es pot fer comentaris