Associació de Fibrosi Quística | Servei fisioteràpia 2023
57484
post-template-default,single,single-post,postid-57484,single-format-standard,eltd-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,borderland-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,grid_1200,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Servei fisioteràpia 2023

Comencem 2023 i necessitem que actualitzes la teua inscripció al servei de FISIOTERÀPIA DOMICILIÀRIA de l’Associació de Fibrosi Quística de la Comunitat Valenciana.
Tant si ja estàs en el programa com si vols sol·licitar-lo per primera vegada, és necessari que emplenes el registre d’inscripció a través del següent enllace INSCRIURE’M Al PROGRAMA DE FISIOTERÀPIA

L’Associació de FQ Comunitat Valenciana posa a la disposició dels nostres socis i sòcies un equip de fisioterapeutes especialitzats en fisioteràpia respiratòria en FQ que es desplacen al domicili de l’usuari. La fisioteràpia és un dels pilars bàsics del tractament de la FQ i necessita estar en contínua revisió, per a actualitzar les tècniques, adaptar-les a les edats dels xiquets/as o la situació particular.

Poden sol·licitar-ho persones amb FQ o familiars de tota la Comunitat Valenciana que vulguen continuar aprenent i millorant la seua fisioteràpia diària.

Tant si fa poc que has rebut el diagnòstic de FQ, com si fa molt temps que no et recicles en les noves tècniques, et recomanem que sol·licites el servei de fisioteràpia domiciliària.

També pots sol·licitar-ho si necessites un reforç puntual o assessorament sobre algun aspecte relacionat amb els exercicis de fisioteràpia.

Les persones usuàries en 2022 ens han indicat en el 94% que el programa ha ajudat amb l’adherència al tractament, el 84% ens indiquen que ha millorat la seua condició física, i el 87% ens diuen que estan molt satisfets amb el programa. Una de les sol·licituds de millora que més es repeteixen és poder augmentar el nombre de sessions, especialment per a aquelles persones amb més necessitat, per això, per a aquest 2023 la AFQCV té previst destinar més recursos al programa amb l’objectiu de millorar l’atenció i ampliar el servei.
El programa és gratuït per als nostres socis i sòcies però se sol·licita una col·laboració de 30€ anuals per a ajudar amb les despeses del programa. Aquesta col·laboració es realitzarà per transferència bancària o Bizum en realitzar la inscripció, anotant en el concepte el nom de la persona usuària. L’aportació ajuda amb les despeses del programa i és voluntària, no deixes d’inscriure’t al programa per qüestions econòmiques.

Transferència LA CAIXA IBAN ES25 2100-2913-33-0200109069

BIZUM codi 01480

Per a més informació sobre el programa pots entrar en https://fqvalenciana.com/fisioterapia-domiciliaria/ o enviar una correu a fisioterapia@fqvalenciana.com

Sense Comentaris

Ho sentim, en este moment no es pot fer comentaris