Associació de Fibrosi Quística | Reprenem les reunions del grup de pares i mares de la nostra Associació
57631
post-template-default,single,single-post,postid-57631,single-format-standard,eltd-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,borderland-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,grid_1200,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Reprenem les reunions del grup de pares i mares de la nostra Associació

Dimecres que ve 26 d’abril a les 18:00h reprendrem les reunions del grup de suport de pares i mares. La reunió es realitzarà per via telemàtica a través de la plataforma Zoom.
El grup de suport No és un grup de teràpia, (encara que està dinamitzat per la psicòloga i altres professionals de la AFQCV), és un espai de trobada per a posar en comú qüestions del dia a dia amb la FQ, en el sentit més ampli: preocupacions, alegries, informació, dubtes…En aquesta ocasió, la trobada estarà dirigida a famílies amb xiquets i xiquetes xicotets i comptarem amb l’assistència del nostre Nutricionista Raúl Larriba, qui podrà orientar-nos sobre la nutrició en els xiquets i xiquetes més xicotets.

Participar en el grup permet compartir experiències, adonar-se de les pròpies necessitats, entendre que cal cuidar-se a un/a mateix/a i descobrir que quasi tot el que creiem que només ens passa a nosaltres els ha passat o els està passant a uns altres. És un espai on hi ha respecte, franquesa i confidencialitat, i on tothom es pot expressar amb llibertat.
És un grup obert i ens reunim cada dos mesos a través de videoconferència per la plataforma Zoom.

Si vols assistir pots demanar un enllaç per a connectar-te enviant un correu a Beatriz a psicologia@fqvalenciana.com o un missatge de whatsapp a 637581752

Us esperem el 26 d’abril!

Sense Comentaris

Ho sentim, en este moment no es pot fer comentaris