Associació de Fibrosi Quística | PROGRAMA D’EXERCICI FÍSIC ACTIVA’TE
53808
post-template-default,single,single-post,postid-53808,single-format-standard,eltd-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,borderland-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,grid_1200,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

PROGRAMA D’EXERCICI FÍSIC ACTIVA’TE

Tenim una gran notícia!!

 

A partir del 15 de maig podrem continuar amb el programa d’exercici físic dirigit per a persones amb FQ, gràcies al suport de la Federació Espanyola de Fibrosi Quística.

 

ACTIVA’T és un programa de preparació física individualitzada per a persones amb FQ de tota la Comunitat Valenciana, en els que l’exercici físic està especialment indicat: persones en fase de pre o post trasplantament i persones que han reduït la seua funció pulmonar i poden tindre una millora a través de l’entrenament.

 

Un entrenador físic especialitzat i un fisioterapeuta respiratori, acompanyaran la persona amb FQ al llarg de 4 mesos en què es realitzaran valoracions funcionals i es programaran objectius individualitzats.

Les sessions d’entrenament es desenrotllaran en el  entorn pròxim de la persona amb FQ, amb l’objectiu que després del programa la persona continue amb l’activitat física amb els seus propiuos mitjans.

 

Per a les persones amb Fibrosi Quística l’exercici físic és de gran importància, no obstant això, quan la capacitat pulmonar és limitada, es fa molt difícil dur-ho a terme. No tot és posar voluntat, en estes situacions és important comptar amb recursos professionals que ajuden a realitzar-ho de la forma correcta.

 

El programa ACTIVA’T posa els recursos necessaris perquè l’exercici físic s’instaure de la mà de professionals per a aconseguir els millors resultats adaptats a les necessitats de cada persona.

Inscripcions

 

Si vols inscriure’t en el programa farcida la sol·licitud a través del següent enllaç ABANS DEL 12 DE MAYO:  ¡¡INSCRIBIRME!!

 

Com les places són limitades donarem prioritat a aquelles persones que, en funció del seu estat de salut, puguen beneficiar-se especialment del programa.

 

Qualsevol dubte o aclariment que necessites pots posar-te en contacte amb l’Associació en el 96 356 76 16.  Si no ens localitzes pots deixar-nos un missatge amb el teu número de telèfon i et cridarem.

Sense Comentaris

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.