Associació de Fibrosi Quística | Donació de Sang.
57121
post-template-default,single,single-post,postid-57121,single-format-standard,eltd-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,borderland-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,grid_1200,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Donació de Sang.

L’Associació de Fibrosi Quística de la Comunitat Valenciana, juntament amb el Centre de Transfusions de València, estem organitzant per al dia 3 de desembre, una vesprada de donació de sang als voltants de la nostra seu a València, (Zona Plaza del Cedre).

En la fibrosi quística existeixen moments en què necessitem transfusions de sang que ens ajuden a continuar respirant, però no sols som receptors, per aquest motiu hem pensat ser també donants de vida a través d’aquesta campanya.
Per a organitzar el dia de la donació hem de fer una estimació de quantes persones voleu vindre el 3 de desembre a donar, per això et demanem que t’apuntes abans del 25 d’octubre fent clic en M’APUNTE.

Cada dia es necessita una gran quantitat de sang i dels seus derivats, per al tractament d’hemorràgies provocades per malalties, accidents, intervencions quirúrgiques, trasplantaments, etc.
La donació de sang no és perjudicial per a la salut, i els requisits imprescindibles per a fer-se donant són: ser major de 18 anys i menor de 65, pesar més de 50 kg i no tindre cap contraindicació, la qual cosa es garanteix mitjançant la prèvia valoració mèdica i els exàmens pertinents.
Pots veure més informació sobre els requisits per a ser donant de sang ACÍ

Sense Comentaris

Ho sentim, en este moment no es pot fer comentaris