Associació de Fibrosi Quística |
57201
post-template-default,single,single-post,postid-57201,single-format-standard,eltd-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,borderland-ver-1.8, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,,grid_1200,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

El passat 5 de març vam celebrar l’Assemblea anual de l’Associació on es van aprovar els comptes i els pressupostos per a 2022.

L’Assemblea és el major òrgan de decisió i representació de l’Associació i està composta per tots els socis i sòcies, (si eres soci tu també eres part d’aquesta Assemblea). És el mitjà oficial a través del qual es presenten els comptes de l’any anterior i el pressupost de l’any que comença, però no sols això, també és una oportunitat per a recollir les opinions, propostes i necessitats dels nostres grups d’interés i on es prenen decisions rellevants per a continuar amb la nostra missió: millorar la qualitat de vida de les persones amb fibrosi quística de la Comunitat Valenciana i les seues famílies a través de la protecció dels seus drets i de la promoció de serveis.

A més d’aprovar les explica, també presentem un resum de les accions empreses en 2021 i presentem una proposta del que volem que siga 2022, segons les nostres línies estratègiques, que inclouen: estratègies de sostenibilitat econòmica, serveis innovadors per a les persones amb FQ i les seues famílies, la gestió de la qualitat de l’Associació i un pla de divulgació i reivindicacions que garantisca la protecció dels drets del nostre col·lectiu.

 

Teniu tots els detalls en l’apartat de transparència de la nostra web.

Agraïm la participació de tots els socis i sòcies que vau acudir a l’Assemblea, i especialment a les persones que de manera voluntària i altruista formen part de la junta directiva. Junts formem un equip fort i cooperatiu perquè la vida de les persones amb FQ siga cada vegada millor.

Si eres part d’aquest col·lectiu, ja siga perquè tens FQ o perquè en la teua família conviviu amb ella, t’animem que participes activament, ja siga a través de la junta directiva o compartint les teues idees o propostes amb nosaltres.

Si pel que siga no és el teu moment d’implicar-te més a fons, t’agraïm la confiança que poses en nosaltres i el que t’hages fet soci/a. Si en algun moment t’abelleix acostar-te una mica més les nostres portes sempre estan obertes i us necessitem.

Ací us presentem a la nova junta directiva:

PRESIDENTA.

Ana Gomez-Lechón Moliner

VICEPRESIDENTA ÁREA CASTELLÓN.

Ana Segarra Lleo

VICEPRESIDENTA ÁREA VALENCIA. 

Marta Jordán Sierra

VICEPRESIDENTA ÁREA ALICANTE.

 

Rosalina Martinez Muñoz

Raquel Díaz Martinez

SECRETARIA.

Irene Más Palomares

TESORERO.

Antonio Bañuls Patiño

VOCAL 1.

Rafael Carrión Darijo

VOCAL 2.

Ruben Darío Gutierrez Perez

VOCAL 3.

Jose Carlos Giner Sanchez

VOCAL 3.

Jose Carlos Giner Sanchez

VOCAL 4.

Vanesa Platero Mihi

VOCAL 5.

Mª del Carmen Calduch Fernandez

Sense Comentaris

Ho sentim, en este moment no es pot fer comentaris